Clock
JavaScript Required

ACTIVITĂŢILE NOASTRE...ACTIVITĂŢI AN ŞCOLAR 2018-2019, by Dima Marina
Arc peste timp 2012
       A doua ediţie a unei acţiuni care tinde să devină tradiţie la Liceul Teoretic Filipeştii de Pădure s-a desfăşurat sâmbătă, 5 mai 2012. Este vorba despre întâlnirea anuală a cadrelor didactice "în retragere" care şi-au edificat cariera didactică parţial sau integral la liceul nostru. Ideea, venită la începutul anului trecut de la domnul profesor Cristea Ioan, fost director al liceului şi doamnna Dulă Floriniţa, fostă eleva a liceului, în prezent director al Grădiniţei nr. 2 din localitate, a fost repede adoptată de un grup de entuziaşti care şi-au mobilizat foştii colegi şi prieteni şi s-au întâlnit prima oară în aprilie 2011. Orele petrecute împreună au fost încărcate de emoţii ce nu pot fi descrise în cuvinte.
    Bucuria revederii peste ani, amintirile, poveştile despre copii şi nepoţi s-au împletit şi au creat o atmosferă cu totul excepţională.

    Vă aşteptăm şi anul viitor !2011

ŞCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE


Şcoala noastră este înscrisă în concursul "Şcoli pentru un viitor verde", organizat de Terra Magazin. ŞCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE - se adresează tuturor şcolilor şi grădiniţelor din România şi urmăreşte realizarea de activităţi instructiv-educative, cu scopul de a informa preşcolarii, elevii, cadrele didactice, părinţii şi comunităţile locale în legătură cu problemele actuale de ecologie, dar şi de a dezvolta în rândul copiilor responsabilitatea faţă de comunitatea şi mediul în care aceştia trăiesc şi învaţă. Prin organizarea Programului Educaţional şi Concursului Naţional “ŞCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE”, se urmăreşte să se ofere elevilor, educatorilor/învăţătorilor/profesorilor posibilitatea să se implice activ şi direct în acţiuni instructiv-educative simple şi eficiente.


Imagini activităţi


  Postat de Marina DimaOCTOMBRIE 2011


LUPUL SI 7 IEZIActivitate clasa I, bibl. Pătru DanielaPrezentare Justin CapraActivitate prof. Matei Ştefan2010


Excursie la Bran